Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Μεθόδευση απαγορεύσεων...

Μεγάλη οργή έχει συσσωρευθεί στις τάξεις των κυνηγών της ευρύτερης περιοχής της Μεγαλόπολης και της Αρκαδίας γενικότερα, εξαιτίας των προωθούμενων απαγορεύσεων κυνηγίου στο Λύκαιον Ορος, που φέρεται να προτάθηκαν... από τον ίδιο τον Κυνηγετικό Σύλλογο της Μεγαλόπολης!
Οι αντιδρώντες υποστηρίζουν ότι η προτεινόμενη απαγόρευση εξυπηρετεί... τοπικιστικές ανάγκες και όχι την προστασία της πανίδας, υπενθυμίζοντας ότι στην ίδια περιοχή υφίσταται ήδη απαγόρευση κυνηγίου σε μια έκταση 50.000 στρεμμάτων(!), λόγω των ορυχείων της ΔΕΗ...
Το «Εθνος Κυνήγι» δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν όντως η νέα απαγόρευση προτείνεται από τον Κ.Σ. Μεγαλόπολης, ούτε αν είναι σε γνώση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.
Εντός των προσεχών ημερών όμως σχετική επιστολή διαμαρτυρίας -που θα υπογράφεται από δεκάδες κυνηγούς- θα σταλεί στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, από τον οποίο και θα ζητείται να μην ενδώσει στο αίτημα της απαγόρευσης από όποιον και να του υποβληθεί!
  • «Σας γνωρίζουμε ότι η απόφαση της δημιουργίας νέου Καταφυγίου πάρθηκε κατά τη γενική συνέλευση το πρωινό των εκλογών του Κ.Σ. Μεγαλόπολης, όπου παρίσταντο... δυο-τρία άτομα. Είναι νόμιμη, αλλά δεν είναι ηθικά αποδεκτή, γιατί είναι αντίθετη με τη συντριπτική πλειονότητα των κυνηγών» αναφέρει μεταξύ άλλων σημείωμα που εστάλη στο «Εθνος Κυνήγι»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου