Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ...

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Επαρχίας Ελασσόνας με αφορμή την οικονομική κρίση που πλήττει την κοινωνία μας και δείχνοντας το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, αποφάσισε με δικά του έξοδα να βοηθήσει τις οικογένειες της επαρχίας που αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.
Με βάση τις καταστάσεις του Δήμου και συνεννόηση με 41 Προέδρους Κοινοτήτων, συγκέντρωσε περίπου 300 οικογένειες από όλη την Επαρχία οι οποίες αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Γι' αυτό το λόγο αγόρασε και θα διανείμει σε κάθε οικογένεια περίπου 40 κιλά τροφίμων (πατάτες Νευροκοπίου, αλεύρι, ρύζι, φασόλια και φακές).
Η διανομή θα γίνει την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 από τις 08:30 π.μ. στο χώρο του Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης (δίπλα στο Ειρηνοδικείο). Οι δικαιούχοι καλούνται να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης τους τα τρόφιμα θα παραδοθούν στον Πρόεδρο της Κοινότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6977635345- Πρόεδρος Πακάκης Φίλιππος και στο τηλέφωνο του Συλλόγου 24930-23547.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΚΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου